"...Ik was op zoek naar een zangcoach die geluid uit mij zou krijgen waarvan ik niet had gedacht dat het er in zat. Maria krijgt het voor elkaar! In de eerste paar lessen schrok ik soms van een toon die ik dan toch haalde. Dat is zo'n leuke ervaring. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar merk wel dat ik groei. In mijn techniek en in mijn zelfvertrouwen. Ondanks het feit dat Maria zelf een dijk van een stem heeft, is ze een hele laagdrempelige en positieve coach waarbij je je al snel op je gemak voelt. Daarnaast heeft ze zoveel kennis en vaardigheid om het over te brengen. Omdat ik zelf leerkracht ben, vind ik dat superbelangrijk. Ik geloof helemaal dat Maria iedere stem naar een hoger niveau weet te krijgen. Wat mij betreft: dit was waar ik naar op zoek was! Thnx Maria!! ..."
- Karin
 

Vocal Coach Maria Fernandez Alvarez (BMus, MMus & CMT in EVT) geeft in haar lespraktijk op de Kop van Zuid, Rotterdam, zangles aan gevorderde zangers en zeer gemotiveerde beginners.
Haar lessen bestaan uit een mix van EVT, CVT & klassieke techniek die je onder andere kunt toepassen in de stijlen Soul, Funk, Gospel, Jazz, R&B, Pop, Licht-klassiek en Musical. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan performance, artisticiteit en het vinden van je eigen stijl.

Meerstemmig backings leren zingen, leren improviseren, je solfège verbeteren, hulp bij het schrijven van je eigen muziek of simpelweg je techniek opfrissen behoort tot de mogelijkheden, evenals zangles via Skype.


Maria studeerde af aan de conservatoria ArtEZ (Bachelor of Music) en Codarts (Master of Music) waar ze zich specialiseerde in de zangtechniek EVT, Jazz, Gospel, Meerstemmigheid en Wereldmuziek. Als professionele zangeres won ze verschillende prijzen en deelt ze regelmatig met gerenommeerde artiesten internationale podia.


stuur een mailtje naar maria@mariafernandezalvarez.com voor meer info.

"...De zanglessen bij Maria zijn zeker een aanrader! Ik leer enorm veel, wordt steeds zelfverzekerder en raak zeer gemotiveerd door haar goede begeleiding. Maria heeft onwijs veel kennis en talent, en dat kan zij goed overbrengen.."

- Daja

 

 


"..Maria beschikt over zoveel kennis en zangtechnieken dat zij haar lessen aanpast aan hetgeen wat jij wilt leren. Top dus! Met veel persoonlijke aandacht en positieve begeleiding van Maria ben ik onwijs gegroeid in mijn zang en leer ik nog steeds. De zanglessen bij Maria zijn een absolute aanrader voor iedereen die wil leren zingen of zijn/haar zang wil verbeteren!.."

-Glenn