ZAT 2 SEP '23

13:30 - 15:30

 (open dag van 12:00 tot 16:00)

 

 

 

 

 

ZON 15 OKT '23

10:00 - 12:00

 

 

 

 

 

29 OKT &

12 NOV '23

Zangochtenden

 

 

 

 

 

 

22 OKT '23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23.12.'23

14.30

 

CKE EXPOSED

gratis proeflessen & concerten

Open dag CKE

- Eindhoven

www.cke.nl

 

 

Workshop - Verbindende Communicatie met kinderen 

 

 

 

Bootcamp Zangtechniek 
EVT en Samenzang

- Nuenen

 

 

 

VOCAL ACROBATS - Masterclass

feat. Frankie McCoy -

Omgeving Eindhoven

 

 

 

Concert

Jazzy Christmas @ Dwèrs op het ijs, Nuenen

 

 


 

 

 

 

 

 

                       

"..Maria is een gepassioneerd en zeer kundig zangcoach. In 2017-2018 heb ik op het conservatorium van Rotterdam zangles bij haar mogen volgen. Ze heeft aandacht voor beleving van de muziek en helpt vanuit daar om technische obstakels te overkomen. Ze is integer, eerlijk, respectvol, heeft veel vakkennis en heeft een aanstekelijke passie voor zang. Ik heb grote stappen kunnen maken in het afgelopen jaar en enorm veel plezier gehad tijdens de lessen, waarvoor ik haar erg dankbaar ben. Ik beveel Maria dan ook aan iedereen aan die gemotiveerd is om beter te leren zingen!.."

-Cheryl

"...Ik was op zoek naar een zangcoach die geluid uit mij zou krijgen waarvan ik niet had gedacht dat het er in zat. Maria krijgt het voor elkaar! In de eerste paar lessen schrok ik soms van een toon die ik dan toch haalde. Dat is zo'n leuke ervaring. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar merk wel dat ik groei. In mijn techniek en in mijn zelfvertrouwen. Ondanks het feit dat Maria zelf een dijk van een stem heeft, is ze een hele laagdrempelige en positieve coach waarbij je je al snel op je gemak voelt. Daarnaast heeft ze zoveel kennis en vaardigheid om het over te brengen. Omdat ik zelf leerkracht ben, vind ik dat superbelangrijk. Ik geloof helemaal dat Maria iedere stem naar een hoger niveau weet te krijgen. Wat mij betreft: dit was waar ik naar op zoek was! Thnx Maria!! ..."
- Karin
 

Vocal Coach Maria Fernandez Alvarez (BMus, MMus & CMT in EVT) geeft in haar lespraktijk zangles aan gevorderde zangers en gemotiveerde beginners.
Haar lessen bestaan uit een mix van EVT, CVT & klassieke techniek die je onder andere kunt toepassen in de stijlen Soul, Funk, Gospel, Jazz, R&B, Pop, Licht-klassiek en Musical. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan performance, artisticiteit en het vinden van je eigen stijl.

Meerstemmig backings leren zingen, leren improviseren, je solfège verbeteren, hulp bij het schrijven van je eigen muziek of simpelweg je techniek opfrissen behoort tot de mogelijkheden, evenals online zangles.


Maria studeerde af aan de conservatoria ArtEZ (Bachelor of Music) en Codarts (Master of Music) waar ze zich specialiseerde in de zangtechniek EVT, Jazz, Gospel, Meerstemmigheid en Wereldmuziek. Als professionele zangeres won ze verschillende prijzen en deelde ze met gerenommeerde artiesten internationale podia."...De zanglessen bij Maria zijn zeker een aanrader! Ik leer enorm veel, wordt steeds zelfverzekerder en raak zeer gemotiveerd door haar goede begeleiding. Maria heeft onwijs veel kennis en talent, en dat kan zij goed overbrengen.."

- Daja

 

 


"..Maria beschikt over zoveel kennis en zangtechnieken dat zij haar lessen aanpast aan hetgeen wat jij wilt leren. Top dus! Met veel persoonlijke aandacht en positieve begeleiding van Maria ben ik onwijs gegroeid in mijn zang en leer ik nog steeds. De zanglessen bij Maria zijn een absolute aanrader voor iedereen die wil leren zingen of zijn/haar zang wil verbeteren!.."

-Glenn

 

 

"..Maria is such a power woman with a great and lovely personality, which makes her so much more than just a vocal coach. She works with you from your own passion and sparks it at the same time with her own passion for music and the way she transfers her professional knowledge.."

-Monica

 

"..Mijn zanglessen op het conservatorium bij Maria heb ik ervaren als warm, gezellig, informatief en inspirerend. Maria vindt het belangrijk dat je bewust bezig bent met techniek, tekstbeleving en sound en heeft altijd supergoede tips om jezelf te verbeteren. Ik heb enorm veel geleerd in de korte tijd dat ik les van haar heb gehad en kwam altijd mega geïnspireerd uit de les; ik wilde eigenlijk nooit weg ;) Maria is eerlijk in wat ze vindt en zal niet om feiten heendraaien, maar brengt de boodschap altijd op een positieve manier. Zoek je iemand die echt het beste uit jezelf haalt, dan ben je bij Maria aan het juiste adres!.."

-Anna

 

 

 

"..Samen met Maria heb ik een liedje geschreven, ik de tekst (grotendeels) en Maria de muziek. Maria snapte snel en goed welke sfeer ik met het nummer wilde oproepen. We hebben een paar maanden samen gewerkt om het nummer te voltooien, door steeds stukken tekst te proberen en met het proeven van de woorden en de muziek.

 

Door haar prettige en eerlijke manier van feedback/commentaar geven heeft Maria me uitgedaagd om een zo mooi mogelijke tekst te maken.  

 

De muziek is ondersteunend aan de tekst en met het oefenen op het inzingen weet Maria je te stimuleren je hart, ziel en zaligheid er in te leggen.


Naast het feit dat ik heel trots ben op het nummer was het een feestje om elke week weer samen met Maria het nummer verder te vervolmaken.  

 

Maria’s gevoel voor taal, gecombineerd met muzikaliteit en empathie en de wijze waarop ze je inspireert en uitdaagt met eerlijk commentaar maken het schrijven van een nummer tot iets dat je eigenlijk elke dag wilt doen.."

 

 

- Anike